Anna hiustesi kasvaa jälleen ilman kivuliaita injektioita tai ikävää ja kallista kirurgiaa. Nähtävät tulokset 97%:lle käyttäjistä jopa 2 viikossa. BYAS Hair Completer® on maailman ensimmäinen ammattimainen hi-tech -tuotesarja hiusten kasvattamiseen ja paksuntamiseen kuluttajille kotikäyttöön. Se on patentoitu ja saatavilla yksinoikeudella vain WellStarilta. Hair Completerissa, kuten muissakin WellStarin laitteissa, käytetään iontoforeesimenetelmiä.

Järjestämme Hiusalan 7 ihme -tapahtumia Turussa. Tervetuloa kuulemaan hiusalan kuumimmasta uutuudesta. Jos sinulla on hiusongelmia, olet hiusalan ammattilainen tai haluat moninkertaistaa ansiosi niin tämä on juuri sinulle. Säästä 90% tekemällä hoidot turvallisesti ja mukavasti kotona. Ilmoittaudu marita.tulla@maritasbeauty.com tai tekstiviestillä +358 40 057 1921.

“Iontoforeesi on vakiintunut, todennettu, turvallinen ja kivuton teknologia. Sitä on käytetty modernissa lääketieteessä vuosikymmeniä. Iontoforeesi hyödyntää sähköstatiikan luonnollisia periaatteita aktiiviaineiden viennissä ihon syvempiin kerroksiin – samat polariteetit syrjivät toisiaan ja vastapolariteetit vetävät toisiaan puoleensa. Mesoterapiassa sama tehdään injektoimalla neula hiuspohjan syvempiin kerroksiin, ja sen haittapuolena on menetelmän kivuliaisuus. Iontoforeesilla saavutetaan kivuttomasti ja varmasti hiustupet, joihin elvyttävät aktiiviaineet pääsevät tukemaan luonnollista hiusten tuottoprosessia.”, tohtori Johannes Müller-Steinmann kertoo.

Müller-Steinmann on Kielin Dermatology Centerin lääketieteellinen johtaja ja Kielin lääketieteellisen akatemian johtaja. Hänen ammatilliset kiinnostuksensa kohteet ovat etenkin esteettisessä dermatologiassa ja hiuslääketieteessä. Molemmat osaalueet ovat hyvin teknologiapainotteisia nykyään.

“Maailman johtavien hiusklinikoiden mesoterapiassa käyttämä erikoistunut korkeatehoinen aktiiviaine on Kupari-Tripeptidi-1. Se rajoittaa DHT:n muodostumista testosteronihormonista. Näin se pidentää anageenista kasvuvaihetta ja aktivoi hiusjuurta. Uutta ja vahvaa hiusta kasvaa jälleen. Aktiiviaine Sh-Polypeptidi-9 on myös tutkitusti toimiva. Se on yksi tunnetuimmista hiusterapiassa käytetyistä aineista. Se kohdistuu hiusjuuriin ja lisää ravinteiden saantia hiustuppiin, tehden hiuksista paljon vahvemmat, täyteläisemmät, taipuisemmat ja kestävämmät.”, Müller-Steinmann toteaa. Katso lisää alla olevalta videolta.

BYAS-hiusseerumeissa on maailmanluokan ainesosia ja ne edustavat ehdotonta kansainvälistä huipputasoa. Ne sisältävät samoja aktiiviaineyhdistelmiä mitä käytetään menoterapiassa. Sama aktiiviaineyhdistelmä kuin mesoterapiassa viedään hiuspohjan syvempiin kerroksiin, missä se pidentää hiuksen anageenista kasvuvaihetta. Hair Completerilla tämä tapahtuu hyvin hellävaraisesti ja ihoystävällisesti, mutta silti erittäin tehokkaasti.

Hair Completer, kuten muutkin BYAS tuotteet, on tarkoitettu ensisijaisesti kotikäyttöön, mutta ne sopivat loistavasti myös ammattikäyttöön. Parturi-kampaamoyrityksissä myyntiä voidaan lisätä Hair Completerin avulla helposti. Asiakkaat voivat ostaa hoitoja näppärästi parturi- ja kampaamokäynnin yhteydessä. Tämän lisäksi osa asiakkaista haluaa ostaa laitteen itselleen, jolloin yrittäjä BYAS-edustajana saa siitä tuottoa. Edustajalla ei tarvitse olla tuotevarastoa, hänen ei tarvitse huolehtia tilauksista ja toimituksista vaan WellStar toimittaa tuotteet suoraan asiakkaalle. Kaiken lisäksi edustus tuo myös uusia asiakkaita.

Laite lanseerattiin WORLD LAUNCH -tapahtumassa Münchenissa 21. huhtikuuta 2018 ja laitteita saatiin myyntiin toukokuussa. Kymmenettuhannet asiakkaat ovat päässeet hoitamaan hiuksiaan ja monilla asiakkaista selviä tuloksia on näkynyt jo kahden viikon hoidon jälkeen.

Growth uusien hiuksien kasvattamiseen ja Thickening & Vitality hiusten paksuntamiseen ja elinvoiman lisäämiseen.

Hiusten irtoamiselle on useita sisäisiä ja ulkoisia syitä. Sisäisiä syitä ovat mm. ikääntyminen, hormonaaliset muutokset, ravintoaineiden ja vitamiinien puutokset, sairaudet, kehon tulehdustila, stressi ja huono ääreisverenkierto. Ulkoisia syitä ovat esimerkiksi liian tiukka letitys, ponnarin käyttö ja hiusten pesu liian usein. Myös erityisesti moni nainen tukkii hiustuppensa ja estää hiusten kasvun käyttämällä liikaa muotoilutuotteita.

Iän myötä kaikkien hiukset ohenevat. Hiukset eivät enää pysy päässä yhtä kauan kuin lapsena. Sekä paksu että ohut hiuslaatu ohenevat iän myötä. Hennoissa hiuksissa muutoksen vain näkee selkeämmin.

Hiushoitojen tulokset ovat yksilöllisiä. Joissakin tapauksissa tuloksia näkyy jo parissa viikossa mutta osalla selviä tuloksia näkyy vasta 1-2 kuukauden kuluttua. Jos hiustupet ovat jo tuhoutuneet niin mitkään hiushoidot eivät enää auta. Kun halutut tulokset on saavutettu niin siirrytään ylläpitokäsittelyihin.

Tässä yksi esimerkki. Ero näkyy selvästi jo 4 viikon hoidon jälkeen. Vain kolme 7 minuutin käsittelyä viikossa! Voiko hiustenkasvatus olla enää tämän vaivattomampaa. Katso lisää kuvia hoitotuloksista täältä.

Hoitokerta kestää 7 minuuttia ja hoitoja tehdään kolme kertaa viikossa. Yhden hoitokerran hinnaksi tulee vain muutamia euroja. Laitteen kanssa voidaan käyttää kahta eri seerumia. Growth uusien hiuksien kasvattamiseen ja Thickening & Vitality hiusten paksuntamiseen ja elinvoiman lisäämiseen.

Hair Completerin edut

  • iontoforeesiteknologia on tutkitusti tehokas, turvallinen ja asiantuntijoiden kansainvälisesti hyväksymä
  • käsittely on täysin kivuton ja tuntuu miellyttävältä päähieronnalta
  • BYAS-seerumeiden aineosat ovat tieteellisin tutkimuksin tehokkaiksi todettuja
  • Hair Completeria on helppo käyttää yksityisesti kotona
  • tarvitaan vain 7 minuutin käsittely 3 kertaa viikossa
  • jopa 90% edullisemmin kuin kliininen mesoterapiakäsittely

BYAS Hair Completer on saatavilla itsenäisiltä Beauty & Hair Stylisteiltä. Sitä myy ja markkinoi myös Marita’s Beauty. Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen. Saat Hair Completerin meiltä takuulla nopeiten. Klikkaa alla olevaa painiketta tai katso yhteystiedot täältä.

Pin It on Pinterest

Share This