Nutrigenomic tuoteuutuus

WellStar julkisti IMUNE ReNewLife nutrigenomic tuotteen Milanossa 25. Marraskuuta.

Forever Young, Forever Strong

WellStar Nutrigenomic tuotejulkistus 25.11.

10 asiaa, jotka auttavat ikääntymään hyvässä kunnossa ja terveenä

Professori Dr. Med. Bernd Kleine-Gunk kertoo 10 asiaa, jotka jokaisen terveydestään huolehtivan on tärkeää tietää.

Hän on European Centre of Aging Research and Education (ECARE) perustajajäsen. Hän on Saksan Anti-Aging Medicine -yhdistyksen (GSAAM) puheenjohtaja ja kansainvälisesti tunnustettu tietokirjailija, esim. “15 vuotta pidempi elämä – 7 pilarin hormeesinen anti-age -strategia”. Hän on kirjoittanut ja osallistunut lukuisiin kansallisiin ja kansainvälisiin lääketieteellisiin julkaisuihin.

Nutrigenomiikka – mitä se tarkoittaa?

Sana “nutrigenomiikka” on peräisin “Nutri” eli ruoka – tai ravitsemus ja “Gene” viitaten geeneihin. “Omiika” tarkoittaa jotain tutkimusta. Lyhyesti sanottuna Nutrigenomiikka kuvailee, miten ruoka-aineet ovat vuorovaikutuksessa geenien kanssa. Yksinkertainen tapa kuvata tätä on sanoa “Ruoka puhuu geeneillesi”.

“Nutrigenomiikka tutkii ravinto- ja perintötekijöiden vuorovaikuksia. Ravintotekijät näet vaikuttavat solujen perimäaineksen, DNA-molekyylin vakauteen, stabiliteettiin, sen korjausmekanismeihin ja toimintaan, ilmentymiseen eli expressioon. Ravintoaineet saavat geenit toimimaan tietyillä tavoilla ja muuttavat siten yksilön ilmiasua (fenotyyppiä), muun muassa sydän- ja verisuoniterveyttä, mielialaa ja käyttäytymistä. Nutrigenomikka auttaa ymmärtämään entistä paremmmin myös ravintolisien terveysvaikutuksia. Monet ravintolisät näet toimivat nutraseuttisina aineina, joilla on terveyttä edistävä ja sairauden kulkua hillitsevä vaikutus, joka välittyy geenien kautta.”, tohtori Tolonen kertoo.

Lähde: http://www.tritolonen.fi/artikkelit/194-nutrigenomiikka

WellStar julkisti ainutlaatuisen IMUNE ReNewLife nutrigenomic tuotteen Milanonssa 25. Marraskuuta. Alla olevissa videoissa on hyödyllistä tietoa ikääntymisestä ja sen hidastamisesta lääketieteen keinoin.

UNELMA IKUISESTA NUORUUDESTA


Ihmiskunnan alusta alkaen olemme kärsineet ikääntymisen seuraamuksista, mutta me emme ole koskaan lopettaneet unelmoimasta ikuisesta nuoruudesta, elämästä ilman sairauksia ja pitkästä viriilistä elämästä. Nyt on aika päästä lähemmäs unelmiamme …

Ikääntymisen hoito


Anti-aging on suhteellisen uusi alue lääketieteessä. Nimensä mukaisesti anti-aging tarkoittaa ikääntymisen hoitoa. Kun hoidamme ikääntymistä meidän täytyy tietää tekijöistä, jotka vaikuttavat ikääntymiseen. Hyvä uutinen on se, että viime vuosina on tunnistettu ikääntymisen riskitekijät. Yksi merkittävimmistä riskitekijöistä on biologinen kello.

Biologisen kellon hidastaminen


On olemassa keino hidastaa biologista kelloa. Tähän tarvitaan telomeraasi entsyymi. Telomeraasi on entsyymi, joka palauttaa telomeerien pituuden ja siten uudistaa solujamme ja hidastaa biologista kelloamme.

Ihanteellinen lisäravinne?


Miksi IMUNE ReNewLife on ihanteellinen anti-aging lisäravinne? Se sisältää kaikki ne aineet, jotka taistelevat merkittävimpiä ikääntymisen riskitekijöitä vastaan ja jotka voivat mahdollistaa pidemmän, terveemmän ja aktiivisemman elämän.

LÖYDÄT MEIDÄT

Tilkankatu 6, Helsinki
+358 40 0571921

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!