BYAS Teknologiat

Iontoforeesi

Iontoforeesiohjelmien käytössä on jatkuva tasavirta. Näin BYAS -erikoisseerumeiden ionisoidut aktiiviset ainesosat, kuten erittäin tehokas hyaluroni-happoyhdiste, kanavoidaan ihon syvempiin kerroksiin. Mitä enemmän ihossa on hyaluronihappoa, sitä enemmän fibroblastit aktivoituvat tuottamaan luonnollista kollageenia ja elastiinia, jotka antavat iholle joustavuuden ja kiinteyden.

Radiotaajuus

Radiotaajuisilla alloilla voidaan vähentää rasvaa kehosta ja kiinteyttää ihoa. 500 kHz taajuisten radioaaltojen lämpövaikutus ulottuu ihon syvempien kerroksien rasvasoluihin, jotka muuttuvat näin läpäisevämmiksi. Tällöin osa rasvoista, ns. triglyseridit, pääsevät ulos ja rasvasolut pienenevät. 1 MHz taajuiset radioaallot lämmittävät ja supistavat kollageenikuituja dermiksen sidekudoksessa. Näin niiden päällä oleva iho kiinteytyy.

Sähköinen lihasstimulaatio

Sähköinen lihasstimulaatio voimistaa ja kiinteyttää kasvolihaksia erittäin tehokkaasti ja se soveltuu myös kaikkein herkimmille ihotyypeille. Matalataajuinen pulssiaktivointi sopii erityisesti kasvojen pienille ja herkille lihasrakenteille.

Mikrovärinä

Mikrovärinä antaa ihon toisiinsa kytkeytyneille solurakenteille syvähierontaa. Lisäksi kudoskerrosten rakenteellinen yhtenäisyys paranee.

Teknologiamurros

Teknologiat ovat aina parantaneet elämäämme: auto mahdollisti matkojen matkustamisen mukavasti ja kohtuullisessa ajassa. Ja matkapuhelimella pidämme yhteyttä rakkaisiin, riippumatta ajasta ja paikasta. Sama teknologinen vallankumous tapahtuu nyt kauneuden alalla, ja nykyaikaiset teknologiat korvaavat vaaralliset kosmeettiset leikkaukset ja voiteet, jotka eivät toimi.

Todellinen vauraus syntyy vain disruptiivisilla tekniikoilla, jotka puolestaan ​​luovat uusia ja valtavia markkinoita ja markkinajohtajia. Maailman johtava kauneuslaitteiden markkinoilla toimiva yritys haluaa tuoda modernit teknologiat ihmisten koteihin ympäri maailmaa kohtuullisella hinnalla. Haluamme, että jokainen näyttää jopa 10 vuotta nuoremmalta, tuntee olonsa hyvälle ja itsevarmalle.

Samalla kun kauneusteknologiamarkkinoilla on maailmanlaajuinen potentiaali sadoista miljardeista euroista, haluamme antaa jokaiselle jälleenmyyjälle mahdollisuuden markkinoida ainutlaatuisia ja patentoituja tuotteita, ottaa palan tästä tuottoisasta uudesta markkinasta, hankkia vakaita tuloja ja saavuttaa henkilökohtainen ja taloudellinen vapaus. Tutustu BYAS: iin, Professional Home Beauty Hi-Tech!

LÖYDÄT MEIDÄT

Tilkankatu 6, Helsinki
+358 40 0571921

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!