Oma tarinamme

Työskentelen business valmentajana saksalaisessa startup-yrityksessä. WellStar on perheyritys, joka perustettiin 2003. Aloitin WellStar -jälleenmyyjänä keväällä 2015. Heti alkuun sain maksuttoman koulutuksen, jossa opin teknologiat, laitteet, tuotteet, testauksen ja asiakasmyynnin. Sain ”opettajiltani” paljon tukea ensipäivistä lähtien. Kolmekymmentä vuotta hoitotyötä tehnyt hoitaja oppi esittelemään ja myymään tuotteita menestyksekkäästi. Kun asiakkaamme näkevät meidän ainutlaatuisten tuotteidemme tehon, he haluavat ostaa niitä. Tuotteitamme ei tarvitse “kaupitella”. Meillä on jokseenkin tyhjät markkinat, sillä kilpailijoilla ei ole vastaavia high tech -tuotteita.
Pikkuhiljaa minua alkoi enemmän ja enemmän kiinnostamaan oman tiimin rakentaminen. Huomasin pian, miten tiimissä tekeminen ja toisten auttaminen toivat eniten iloa. Henkilökohtaiset onnistumiset ja kasvut liikuttavat eniten. Yhdessä onnistuminen palkitsee.
Syksyllä 2016 päätin irtisanoutua Meilahdesta vakituisesta toimestani röntgenhoitajana. Selkeä visio tulevasta, halu menestyä ja oppia olivat mielessäni vahvasti. Halusin saada enemmän aikaa tehdä tiimityötä ja kehittyä. Teen yhä keikkaa vanhassa työpaikassani ja saan vastapainoa, uusia kontakteja ja tehokkaamman päiväohjelman. Päätän itse työajastani. Milloin ja kuinka paljon. Koen, että saan enemmän aikaan kun minulla on molemmat mahdollisuudet. Hoitotyö ja myyntityö.
Myöhemmin ehkä jään pois hoitotyöstä. Olen todella kiitollinen ja tyytyväinen elämäntilanteeseeni. Saan vapaasti hallita kalenteriani ja vaikuttaa elämääni. Koen, että olen ottanut elämäni hallintaan. Elän unelmaani ja minulla on unelmabisnes. I Love My Job  ❤️
Jokainen tietää, että iho ikääntyy iän myötä. Vanhenemme joka päivä. Kun tajusin, että minun hoitokäytännöt eivät olleet enää aikoihin riittäneet ihon nuorena pitämiseen, saati sitten ikääntymisen hidastamiseen, olin pulassa. Hain neuvoja ja etsin tehokkaita kotihoitolaitteita. En löytänyt mieleistäni. Hetken käytettyäni intoni lopahti. 
Tietysti kun huomasin tuotteen tehottomuuden. Rahaa kului, mutta toivottuja tuloksia ei syntynyt. Täyteaineiden lisääminen piikeillä ei ollut vaihtoehto, koska luonnollisuus ja ihon hellävarainen hoitaminen olivat tärkeimpiä kriteereitä etsimässäni ihonhoidossa.
Sain kutsun ystävältäni ilmaiseen testihoitoon. En voinut uskoa silmiäni. Tulokset näkyivät heti ensimmäiselllä hoitokerralla. Se hetki jäi mieleeni. Tiesin löytäneeni etsimäni. Nyt vihdoin saan hoidettua ihoani helposti, hellävaraisesti ja tehokkaasti kotona silloin kun minulle sopii. Maksan vain 5% kauneushoitoloiden hinnasta. Julkkikset ja rikkaat ovat ostaneet näitä tehokkaita hoitoja kauneusklinoilta jo vuosikymmeniä. Nyt tämä on mahdollista myös meille tavallisille ihmisille.
Jokapäiväinen ja säännöllinen ihonhoito on vaikuttavien tulosten aikaansaamiseksi ehdottoman tärkeää. Totuushan on se, että perinteiset voiteet ja seerumit eivät tuo iholle luvattuja tuloksia. Ne hoitavat vain ihon pintaa. Puhdistus- ja nuorennusvoiteiden imeytys maailman ensimmäisellä patentoidulla hitech- mobiililla on nyt totta ja jokaisen itsestään huolehtivan saatavilla. Kauneuden älylaite, jossa Sonic Micro Circulation ja iontoforeesi teknologia yhdessä tuovat vihdoin toivotut tulokset. Todellinen anti-age ihon syvempiin kerroksiin on nyt oikeasti mahdollista. Päivävoide suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja yövoide ravitsee ja uudistaa ihoamme kun nukumme. Voiko tämä olla totta? Kyllä 👍
Haluan antaa kaiken tukeni ihmisille, joilla on oma iso visio ja halu kehittyä. Etsin tiimiini oman elämän sankareita ja voittajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan 3-5 vuodeksi. Alkuun ei tarvitse myyntikokemusta. Selkeä visio tulevasta ja halu menestyä ja oppia riittävät. Haluan tehdä hyväntekeväisyyttä ja auttaa vähävaraisia ja syrjäytyneitä kiinni elämään. Lahjoitan jo nyt osan tuloistani nuorten hyväksi.
Rakastan haasteita ja itseni likoon saattamista. Nyt mennään eikä meinata.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä ovat WellStar ja BYAS?

WellStar International http://www.wellstar-company.com on vuonna 2003 perustettu saksalainen yritys. WellStar aloitti klassisena suoramarkkinointiyrityksenä ravintolisäalalla. WellStarin toimitusjohtajana on työskennellyt yrityksen perustaja Christian Wiesner, jolla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus suoramarkkinoinnista.

Vuodesta 2014 alkaen WellStar on tuonut kauneudenhoitomarkkinoille BYAS-iontoforeesihoitomenetelmiä (BYAS on Bionic Youth Activating System) niin kasvoille kuin vartalolle. Vuonna 2013 WellStar lanseerasi ensimmäiset BYAS-tuotteet, jotka auttoivat hoikistumaan ja näyttämään kauniilta ja nuoremmalta.

Nykyään ainutlaatuiseen, innovatiiviseen ja kokonaisvaltaiseen BYAS-tuotelinjaan kuuluu mm. vallankumouksellinen BYAS FACE Natural Skin Rejuvenation System, BYAS BODY Natural Body Forming System ja BYAS HAIR COMPLETER.

MiTä on Social Club Selling?

WellStar on mullistanut suoramarkkinointisektoria Social Club Sellingin avulla. Emme jahtaa asiakkaita: he tulevat kotiimme BYAS Champagne Partyyn tai Training Centeriin. Uudet kumppanit kutsuvat ystäviä ja tuttavia kokeilemaan BYAS-tuotteita ilmaiseksi. Sen jälkeen WellStarin koulutetut liideret esittelevät ja myyvät tuotteita heille. Tämän ansiosta jokainen kumppani voi ansaita heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien.

Tehdään töitä yhdessä!

Starttaa nyt ja ryhdy edustajaksi, liideriksi ja etene urallasi.

LÖYDÄT MEIDÄT

Tilkankatu 6, Helsinki
+358 40 0571921

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!