Tiesitkö

Tulevaisuus alkaa nyt
 
Dreams

Luomme mahdollisuuksia unelmatyöhön ja bisnekseen

Oletko tyytymätön tuloihisi ja teetkö liikaa töitä?

Haluatko kestävän taloudellisen turvallisuuden ja rakentaa vaurautta perheellesi?

BYAS esittelee aivan uudet markkinat. Beauty hi-tech eli markkinat, joiden potentiaalinen volyymi on 500 miljardia euroa ja joilla ansaitaan miljardeja.

Mitä beauty hi-tech on?
Laite- ja ohjelmistoteknologia luo 90 prosenttia kaikesta tulevaisuuden varallisuudesta ja on selvästi tulevaisuuden suurin markkina, kuten tietokoneet, TV ja älypuhelimet kaikissa kodeissa. Seuraava suuri aalto on beauty hi-tech. BYAS tuotteet toimivat kuten kauneushoitoloiden käsittelyt, mutta helposti ja turvallisesti kotona. Kaikki voivat näyttää nuoremmilta ja hoikemmilta vain viidellä prosentilla hoitolahinnoista.

Miten voit ansaita BYAS beauty hi-techillä?
Beauty high-tech on seuraava massamarkkina, kuten älypuhelimet ovat olleet. Starttaa nyt ja ryhdy edustajaksi, liideriksi ja etene urallasi. Urakehitys on automaattinen, urakattoa ei ole. BYAS:lla on ainutlaatuinen business-konsepti. Asiakkaamme tilaavat tuotteensa kanta asiakasohjelman toisto-ostolla suoraan BYAS:lta tai verkkokaupasta. Et tarvitse investointeja tai varastoja. Saat automaattisesti lisätuloa tiimisi jokaisen asiakkaan jatko-ostosta.

Hanki omaisuus tulevaisuuden suurimmilla markkinoilla. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myynti- tai yrittäjäkokemusta. Opetamme sinulle maksutta kaiken mitä tarvitset tietää. Sinun pitää vain luottaa omaan tulevaisuuteesi ja olla valmiina fantastiseen uuteen elämään. Jos luotat itseesi me autamme sinua toteuttamaan kaikki unelmasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovimme tapaamisen liiketoimintaesittelyn merkeissä.

Yhteistyötä 24 h vuorokaudessa

24

Hei!

Marita Tulla

Marita Tulla

Business Couch & NVP Founder

Rakastan työtäni tiiminvetäjänä ja bisinescouchina. Minun intohimoni on saada aikaan sydämellisiä asioita ja auttaa läheisiäni ja ympärillä olevia ❤️-edellä.

Minulla on lähes päivittäin tilanne, jossa koen kulkevani flowssa, joka vain virtaa. Haluan ”tavata” avoimin mielin olevia ihmisiä ja auttaa heitä herättämään heidän oma ”sisäinen tulensa” palamaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta ja/tai muuttaa elämäänsä ja suuntaa.
En osaa sanoa tarkalleen, mistä tämä palo on alunperin saanut alkunsa. Jo kymmeniä vuosia sitten lähdin tekemään asioita uudella tavalla. Opin, että kuuntelemalla omaa sisäistä ääntä, ei voi tehdä väärin. En pidä mitään velvollisuutena, vaan olen innoissani. Minulla on vahva tunne siitä, että saan tehtyä asioita ISOSTI ❤️ja auttaa lähimmäisiäni ja yhteiskuntaa.
Yrittäjyyteni on mahdollistanut minulle paljon hyviä asioita. Halu kehittyä ja kasvaa ihmisenä, yrittäjänä. Kohtaan matkallani ihmisiä, jotka haluavat muuttaa elämäänsä. Pelkkä ”sivusta katsojan” -rooli ei enää riitä.
Minulla on mahtava tiimi ja teemme asioita yhdessä yhteisen hyvän eteen. Kokoonnumme yhteen ja mietimme uusia ”juttuja” Seuraamme ajan henkeä ja olemme mukana monissa muoti-, kauneus-, ja terveys tapahtumissa. Toukokuussa olimme Tallinnan kauneusmessuilla ja nyt 19.-21.10 I love Me messuilla Helsingissä.

Etenen askel askeleelta kohti taloudellista vapautta ja hyvinvointia. Meillä on upea firma ja tuotteet. Ainutlaatuinen ja nopea tuotekehitys takaavat vahvan markkinajohtajuuden. Elän nyt elämää jollaista en voinut alkuun edes haaveilla. Kohtaan uusia haasteita, intensiivisyyttä, intohimoa, iloa omasta ja tiimini onnistumisista, halusta kehittyä, kiivetä korkeammalle, saavuttaa luotu visio konkreettisesti. Fiilis ”Me teimme sen” 

Mitä me teemme

Champagne Party

Järjestämme sinulle ja muutamalle ystävällesi tiloissamme sampanjapartyn, jossa saatte kattavan esittelyn kaikista kauneus-, painonpudotus- ja hiustenkasvutuotteista. Esittelyn päätteeksi voitte kokeilla haluamaanne tuotekokonaisuutta ilmaiseksi. Pidetään hauskaa ja nautitaan kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista yhdessä. Löydämme juuri sinulle sopivan avun.

Messut

Osallistuimme I love me -messuille 19.–21.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa. 

Osallistuimme Ilu sõnum Beauty World 2018 -messuille Tallinnassa toukokuussa.

Konventiot

Konventioissa lanseerataan uusia tuotteita. Viimeisin konventio oli 24.-25.11.2018 Milanossa. Katso trailer yläpuolelta. Seuraava konventio on Moskovassa toukokuussa 2019.

Tervetuloa Tiimiimme!

Dreams
LÖYDÄT MEIDÄT

Tilkankatu 6, Helsinki
+358 40 0571921

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!