Näytä nuoremmalta

BYAS Face Lifter

Kun olemme nuoria, ihomme on täynnä hyaluronia. Fibroblastit tuottavat paljon kollageenia ja elastiinia. Iho on kuulas, täyteläinen, kimmoisa ja sileä. Hyaluronihapon luonnollinen tuotanto alkaa hidastua 30 vuotiaana. Koska kollageenin ja elastiinin määrä ihossa vähenee iho veltostuu, menettää muotonsa ja syntyy juonteita ja ilmeryppyjä.

Face Lifterin avulla ihon syvimpiin kerroksiin imeytetään hyaluronihappoa ja muita tehoaineita, jonka ansiosta juonteet ja rypyt oikenevat. Laite toimii iontoforeesin, sähköisen lihasstimulaation, mikrovärinän ja radioaaltojen avulla.

Yksi hoito kestää 3-6 minuuttia. Yksilöllisistä tarpeet huomioiden, voidaan erilaisia hoitoja tehdä päivittäin tai vaikka kolme kertaa viikossa.

Tuloksia on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Kolmen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen iho näyttää jopa 10 vuotta nuoremmalta. Tämän jälkeen suosittelemme ylläpitohoitoja, jotka määräytyvät tarpeesi mukaan. Tutustu tarkemmin ja lue Face Lifterin esite. Lue lisää Face Lifteristä Facebook sivuiltamme.

BYAS Eye Lifter

Eye Lifteria käytetään silmänympärysiholle. Laitteella saa helposti ja nopeasti silmänympärysihon näyttämään ja tuntumaan kimmoisalta ja sileältä. Laite toimii myös silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin. Se on helppo ottaa mukaan ja voidaan käyttää myös meikin päälle.

Laite toimii iontoforeesin ja mikrovärinän avulla. Hoidon tekemiseen kuluu aikaa noin minuutti. Suositellaan käytettäväksi aamuin illoin.

Hyaluronihappo ja gatuliini yhdessä toimivat nopeasti ja tehokkaasti, joten juonteet ja rypyt häviävät. Tuloksia on nähtävillä lähes välittömästi. Eye Lifterin avulla näytät aina raikkaalta: heti heräämisen jälkeen, töissä tai illanvietoissa. Laite kulkee kätevästi mukana taskussa, meikkipussissa tai käsilaukussa. Tuote sopii myös herkkäihoisille. Lue lisää Eye Lifteristä Facebook sivuiltamme.

BYAS Groomster

Groomster puhdistaa ihon pinnan ja syvemmät kerrokset meikeistä ja epäpuhtauksista. Et tarvitse enää puhdistusmaitoja ja kasvovesiä. Aamulla puhdistetulle iholle imeytetään päivävoide ja illalla yövoide.

Maailman ensimmäinen ionisoitu päivävoide vahvistaa ihosi suojaominaisuutta ja tuottaa silkinpehmeän tuntemuksen koko päiväksi.

Ionisoitu yövoide puolestaan suojaa solujasi vaurioilta. Ikääntyviä soluja stimuloidaan yö yöltä toimimaan ja jakautumaan kuin nuoret solut. Ihosi tuntuu aamulla kuin olisit 20 vuotta nuorempi!

Ihon syväpuhdistus ja hoitovoiteiden imeytys kestää vain kolme minuuttia aamulla ja illalla.

Kasvolihasten jumppaamiseen, ihon kiinteytykseen, juonteiden silottamiseen ja ylimäärisen rasvan polttoon käytetään Face Lifteriä. Nämä hoidot voidaan tehdä ihon puhdistuksen ja päivä- ja yövoiteen levityksen välissä. Tutustu tarkemmin ja lue Groomsterin esite. Lue lisää Groomsterista Facebook sivuiltamme.

Pudota painoa

BYAS Body Lifter

Body Lifterin avulla voit muokata vartaloasi helposti kotona vain murto-osalla kustannuksesta, jonka joutuisit maksamaan kauneushoitolassa. Tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Body Lifter häivyttää ja poistaa raskausarpia, selluliittiä ja ylimääräistä rasvaa vartalon ongelmakohdista, sekä kiinteyttää venynyttä ihoa säännöllisesti käytettynä. Voit käyttää laitetta esimerkiksi käsivarsiin (alleihin), vatsaan, peppuun tai reisiin.

Laite toimii sähköisen lihasstimulaation (EMS), mikrovärinän ja radioaaltojen avulla. Yksi hoito kestää 3 minuuttia ja hoitoja tulisi tehdä kolme kertaa viikossa. Oikeinkäytettynä laite on täysin turvallinen kotikäytössä. Riippuen käytetystä taajuudesta hoito voi tuntua iholla lämpimältä. Lue lisää BYAS Body Lifteristä Facebook sivuiltamme.

CLB 30

Uudista itsesi järjestelmällisesti sisältä ulospäin CLB ohjelmalla vain 4 viikossa. Ohjelma on mukava ja sitä on helppo noudattaa. Kaikilla on siihen varaa.

CLB -ohjelma voi antaa sinulle hyppystartin matkallesi hoikempaan ja terveempään itseesi. Tämä tehokas ja helposti noudatettava puhdistus-, painonpudotus- ja kauneusohjelma antaa sinulle työkalut, jotka tarvitset aloittaaksesi kehosi uudistamisen tänään!

Tutustu tarkemmin ja lue CLB 30 Personal Training -opas. Lue lisää CLB 30 -ohjelmasta Facebook sivuiltamme.

Enemmän hiuksia

BYAS Hair Completer

Perinteiset hiustenkasvuaineita sisältävät shampoot ja käsittelyt eivät läpäise hiuspohjaa, eivätkä saavuta hiustuppeja, joissa hiusten kasvu tapahtuu. Siksi ne eivät toimi ja tuo tuloksia luvatulla tavalla. Hoitoloissa tehdyt erikoiskäsittelyt ovat toimvia mutta kalliita.

Kun hiukset eivät kasva hiuspohjan hiustupet eivät saa riittävästi ravinteita, koska sen verenkierto on riittämätön. DHT -taso on korkea. Kun hiustupet saavat ravinteita, elpyy verenkierto molemmissa ja hiustupet saavat takaisin elinvoimansa. DHT -hormonin taso laskee. Hiusten kasvuvaihe (anageeni) kestää jälleen pidempään ja hiukset kasvavat ja vahvistuvat. Myös hiuspohja puhdistuu ja saa elinvoimansa takaisin.
BYAS Hair Completer tarjoaa sinulle 90% edullisemman hi-tech hiushoidon kotonasi, turvallisesti ja tehokkaasti.

Tutustu tarkemmin ja lue Hair Completerin esite. Lue lisää Hair Completerista Facebook sivuiltamme.

Seerumit

BIONIC DETOX - SEERUMI
Detox on syväpuhdistava ja kosteuttava seerumi, joka imeytetään Face Lifterillä negatiivisen tasavirran avulla.

Seerumi sisältää

 • Fucus Vesiculosus ruskoleväuutetta (stimuloi fibroblasteja)
 • kosteutta sitovia yhdisteitä (natrium pca, natrium-laktaatti, merisuola ja urea)
BIONIC HYALURONI -SEERUMIT
Hyaluroniseerumi sisältää hyaluronihappoa, joka imeytetään Face Lifterillä positiivisen tasavirran avulla ihon syvempiin kerroksiin. Hyaluronihappo sitoo monin kerroin painonsa verran kosteutta niin, että ihosta tulee sileä ja raikas. Mitä enemmän ihossa on hyaluronihappoa, sitä enemmän fibroblastit aktivoituvat tuottamaan luonnollista kollageenia ja elastiinia, jotka antavat iholle joustavuuden ja kiinteyden.

Regular
Ennaltaehkäisee & suojaa (alle 30 vuotta)

Advanced
Nuorentaa & korjaa keski-ikäistä ihoa (30 – 49 vuotta)

Premium
Uudistaa & uudelleen rakentaa ikääntynyttä ihoa (50+ vuotta)

GALVANIC LIFT MASK -SEERUMI
Maailman ensimmäinen galvaaninen naamio syvävaikutuksella kotikäyttöön.

Normaalit kasvonaamiot toimivat vain ihon pinnalla. BYAS Face Lifter sen sijaan kanavoi ihoa nuorentavat ja lihaksia rentouttavat aineet, kuten ionisoitu SYN-AKE®, ihon syvempiin kerroksiin.

Erinomaiset tulokset

 • toimii “luonnollisena rentouttajana” (= biologinen Botox)
 • auttaa kasvojen monia pieniä ilmelihaksia rentoutumaan luonnollisesti
 • poistaa tehokkaasti ilmejuonteita
 • saa kasvot näyttämään vuosia nuoremmalta ilman “jäätynyttä ilmettä”
GALVANIC PEELING MASK -SEERUMI
Maailman ensimmäinen galvaaninen syväkuorinta, joka poistaa ihosi harmauden ja tuo esiin upean raikkaan ja pienihuokoisen ihon.

Galvaaninen 3-vaihejärjestelmä

 • Kuori ja pintapuhdista iho Galvanic Peeling Mask -seerumilla.
 • Syväpuhdista iho Detox -seerumilla.
 • Syväravitse iho Galvanic Lift Mask -seerumin erittäin tehokkailla aktiiviaineilla.

… Ihosi tuntuu kuin aidolta silkiltä!

GALVANIC EYE LIFT MASK -SEERUMI
Maailman ensimmäinen galvaaninen syvänaamio raikkaiden ja nuorekkaiden silmänympärysten aikaansaamiseksi.

Erinomaiset tulokset

 • nuorentaa silmänympärysjuonteita silminnähden
 • estää silmänympärysten luontaista roikkumista
 • pienentää rumia “pusseja” silmien alla
 • poistaa turvonneet silmänympärykset sekä tummat silmänaluset
Eye Lifter -seerumi
Vallankumouksellinen 60 sekunnin kohotus

 • välittömästi näkyvä juonteita silottava vaikutus
 • vähentää tummia silmänalusia
 • madaltaa silmäpusseja
 • turvallinen, ei sivuvaikutuksia
 • helppo käyttää

Bi-molekulaarinen hyaluronihappo:

 • toimii kuin sieni
 • sitoo monin kerroin oman painonsa verran kosteutta

Gatuline:

 • Spilantes Acmella -kasviuute
 • kasviperäinen, turvallinen ja tutkittu
 • voimakkaasti rentouttava vaikutus
 • tehostaa fibroblastien ja kollageenikuitujen luonnollista vuorovaikutusta

BYAS INTENSE FORMING -GEELI

Intense Forming -geeliä käytetään Face Lifterin radiotaajuusohjelmissa (Shape ja Stretch) ja Body Lifterin radiotaajuusohjelmissa (Slim, Shape, Strech ja Smooth).

Liporelease™

 • on hyvin tehokas aktiivisten ainesosien yhdiste, joka sisältää punalevää ja erityisen aminohappoyhdistelmän
 • toimii katalyyttinä
 • lisää tehokkaasti byas face lifterin radiotaajuusohjelmien vaikutusta

Vaikutukset ihoon:

 • erityislaatuinen kudosten kiinteytys tehostaa ihonalaisen rasvan pilkkoutumista ainutlaatuisella tavalla
 • estää rasvan syntymistä (lipogeneesi) solutasolla kaksi kertaa niin tehokkaasti kuin kofeiini
 • stimuloi rasvan pilkkoutumista (lipolyysi) kaksi kertaa niin tehokkaasti kuin kofeiini
LÖYDÄT MEIDÄT

Tilkankatu 6, Helsinki
+358 40 0571921

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!